За нас

ВБ СЕНЗОРИК ЕООД е компания, която може да се похвали с ясно формулирана цел – да предлага висококачествена техника за индустриална автоматизация и технически консултации, съобразени с конкретните потребности на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Приоритет за нас е предлаганите продукти да бъдат изключително надеждни, на конкурентни цени и да ги доставяме във възможно най-кратки срокове.

Нашият стремеж е към максимално скъсяване на дистанцията до нашите клиенти – чрез подобряване качеството на обслужване и стремеж да отговаряме на всички техни изисквания и очаквания. Така формулирани основните ни цели определят начина на работа на нашия екип.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НЕ ПРОСТО ПРОДУКТИ, А РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ, ДОКАЗАЛИ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ОТРАСЛИ НА СЪВРЕМЕННАТА ИНДУСТРИЯ.

Осланяйки се на опита натрупан през годините работа с потребителите на техника за индустриална автоматизация в България – ние във ВБ СЕНЗОРИК ЕООД, сме избрали да си партнираме с фирми производители, които са тясно специализирани и фокусирани в конкретни области на автоматизацията. По този начин гарантираме на Вас – нашите настоящи и бъдещи клиенти, максимално качество на продуктите, перфектна техническа поддръжка, професионални консултации, оптимална цена и специално внимание за всяка конкретна потребност.

ЖЕЛАНИЕТО НИ Е ДА БЪДЕМ ВАШ НАДЕЖДЕН И СИГУРЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА.